digitális portfólió

digitális portfólió

Learning Apps feladat

2022. március 07. - Peterke Regina

learning_apps_image.jpgA Learning Apps egy olyan felület, ahol bárki ingyenesen kedvére válogathat a már meglévő, nyilvános tankockák közül vagy maga is létrehozhat saját feladványt.
A tankockákat ingyenes regisztráció után el is lehet menteni a gyűjteményünkbe, hogy később bármikor felhasználhatóak legyenek.
Véleményem szerint nagyon hasznos ez az oldal, hiszen segítségével szemléletesebbé tehetjük a tudásellenőrzést, és egy kis játékosságot is tudunk bele vinni.

Az én tankockám a kémhatásról szól, mert véleményem szerint ez az egyik, hétköznapi életben jelentősen tapasztalható vonzata a kémiának.
Célom az volt, hogy a biológiai és kémiai elemeket is ötvözve megmutassam, hogy milyen a kémhatása szervezetünk egyes folyamatainak illetve a különböző kémiai vegyületeknek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://biologia-kemia.blog.hu/api/trackback/id/tr8317775012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása